Τετ α τετ Σαμαρά-Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη - iefimerida.gr

Τετ α τετ Σαμαρά-Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, θα έχει αύριο στις 14:30, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Μεταξύ άλλων, ο κ. Βενιζέλος θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό και για τα αποτελέσματα των επαφών που είχε στην Κύπρο.

Συνάντηση στην οποία θα θέσουν επί τάπητος όλα τα φλέγοντα ζητήματα των επόμενων ημερών θα έχουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρωθυπουργός θέλει να ενημερωθεί για τις επαφές που είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην Κύπρο, προκειμένου να χαραχθεί μια κοινή εθνική γραμμή.

Παράλληλα, οι δύο άνδρες θα συζητήσουν και το θέμα της οικονομίας της χώρας. Λιγο πριν φτάσει στην Ελλάδα η Τρόικα, θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα, τα οποία με βάση το Μέγαρο Μαξίμου θα ανοίξουν την πόρτα της εξόδου για τη χώρα από το Μνημόνιο. Εκεί ποντάρουν ώστε να αλλάξει το κλίμα στην κοινωνία και να... βελτιωθούν και οι δημοσκοπήσεις πριν από την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Θέμα συζήτησης θα αποτελέσει και η θέση του υπουργού Άμυνας, αφού, ως γνωστόν, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αναλαμβάνει από 1η Νοεμβρίου καθήκοντα επιτρόπου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ