Σύγκρουση Αρη-Στυλιανίδη και στη μέση ο Σαμαράς - iefimerida.gr

Σύγκρουση Αρη-Στυλιανίδη και στη μέση ο Σαμαράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόντρα που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ της ΟΝΝΕΔ και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τη στάση που επέλεξε να κρατήσει ο Αντώνης Σαμαράς στο νόμο-πλαίσιο για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, «σκεπάζει» μια άλλη μεγάλη αντιπαράθεση που όμως εξελίσσεται υπογείως.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος ο οποίος έχει σηκώσει τη σημαία του αντάρτικου εναντίον του κόμματος έχει την σιωπηλή αλλά δεδομένη συμπαράσταση του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος είναι και ο πολιτικός του μέντορας. Ο κ. Στυλιανίδης -λένε οι κακές γλώσσες- πολύ θα ήθελε να δει τον κ. Αρη Σπηλιωτόπουλο να στραπατσάρεται πολιτικά στο επίπεδο της νεολαίας. Και γι' αυτό ουδόλως στεναχωριέται βλέποντας κινήσεις όπως αυτή την προηγούμενη εβδομάδα με την σκληρή ανακοίνωση της ΔΑΠ Οικονομικού εναντίον του κ. Σπηλιωτόπουλου αλλά και του κ. Σαμαρά.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος πάντως φρόντισε να διαμηνύσει αρμοδίως την ενόχληση του για τις κινήσεις αυτές από τον κ. Στυλιανίδη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του κόμματος ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι οργισμένος με τη στάση της ΟΝΝΕΔ, δεν αποκλείεται να λάβει σκληρά μέτρα αν η κατάσταση προχωρήσει έτσι. Αν δηλαδή εμφανιστεί η νεολαία του κόμματος να πρωτοστατεί σε καταλήψεις, κάτι που θα συμβαίνει πρώτη φορά στην ιστορία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Δεν αποκλείεται επίσης να υποχρεωθεί ο κ. Στυλιανίδης σε μια δημόσια δήλωση αποδοκιμασίας παρόμοιων ενεργειών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ