Η συγγνώμη του Ραχόι -Ο Ισπανός πρωθυπουργός απολογήθηκε για τα σκάνδαλα - iefimerida.gr

Η συγγνώμη του Ραχόι -Ο Ισπανός πρωθυπουργός απολογήθηκε για τα σκάνδαλα

Η συγγνώμη του Ραχόι -Ο Ισπανός πρωθυπουργός απολογήθηκε για τα σκάνδαλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγγνώμη από τον ισπανικό λαό ζήτησε -για πρώτη φορά- ο Μαριάνο Ραχόι για τα σκάνδαλα διαφθοράς τα οποία συγκλόνισαν τη χώρα, ενώ σε αυτά ενεπλάκησαν και μέλη του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος.

«Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του PP σε όλους τους Ισπανούς επειδή διόρισα άτομα σε θέσεις που δεν τους άξιζαν και που φαίνεται ότι τις εκμεταλλεύτηκαν», είπε ο Ραχόι ενώπιον της Γερουσίας, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα κάνει περισσότερα για να υπάρξει κάθαρση στην πολιτική της χώρας.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη παρά τις συνεχιζόμενες δικαστικές έρευνες εις βάρος μελών του κόμματός του την τελευταία τριετία, από τότε δηλαδή που το PP κέρδισε στις βουλευτικές εκλογές.

Ο Ραχόι επέλεξε να απολογηθεί την ημέρα που ο Ανχελ Αθέμπες, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και γγ του Λαϊκού Κόμματος, εμφανίστηκε ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου κατηγορούμενος για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα «μαύρα ταμεία» του PP.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ