Ετοιμάζουν κόμμα οι ταξιτζήδες; - iefimerida.gr

Ετοιμάζουν κόμμα οι ταξιτζήδες;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα των ταξιτζήδων με τον Γιάννη Ραγκούση. Όπως όλα δείχνουν οι ιδιοκτητες των ταξί δεν τα βρίσκουν σε τίποτα με τον υπουργό Υποδομών και δηλώνουν έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις, αλλά και για εκπλήξεις.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, κατηγόρισε τον κ.Ραγκούση για φασίζουσα συμπεριφορά, ενώ τόνισε πως οι ταξιτζήδες θα έχουν συνομιλίες με τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα κοινό μέτωπο αντίδρασης κατά των μέτρων της κυβέρνησης. Και κάπου εκεί ο κ.Λυμπερόπουλους άφησε υπονοούμενο ακόμα και για τη δημιουργία κόμματος από τους ταξιτζήζες δηλώνοντας πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ακόμα και αυτό της ίδρυσης πολιτικού φορέα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ