Η πιο ασυνήθιστη δημοπρασία -Στο σφυρί μια ολόκληρη πόλη των ΗΠΑ αντί 800.000 δολαρίων [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πιο ασυνήθιστη δημοπρασία -Στο σφυρί μια ολόκληρη πόλη των ΗΠΑ αντί 800.000 δολαρίων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

σε δημοπρασίαολόκληρη κωμόπολη στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ θα πωληθεί . Μία από τις πιο ασυνήθιστες συναλλαγές ακινήτων τα τελευταία χρόνια θα πραγματοποιηθεί σήμερα, καθώς μια Το αρχικό ποσό για την αγορά της περιοχής έχει οριστεί στα 800.000 δολάρια.

Η κωμόπολη Τζόνσοβιλ θα τεθεί σε δημοπρασία 16 χρόνια αφότου 8 ιστορικά κτίρια εγκαταλείφθηκαν. Στην περιγραφή του ο ιδιοκτήτης χαρακτηρίζει την περιοχή «πόλη-φάντασμα», λίγο πριν από τη γιορτή του Haloween (που θυμίζει τις δικές μας Απόκριες), με την ελπίδα να προσελκύσει περισσότερους υποψήφιους αγοραστές.

Η πόλη αναπτύχθηκε το 1842 και έχει έκταση 250.000 τετραγωνικά μέτρα. Σε αυτή περιλαμβάνονται σπίτια, ένα παρεκκλήσι, το δημαρχείο και μια υπεραγορά. Μερικά από τα κτίρια μεταφέρθηκαν στην κωμόπολη από άλλες τοποθεσίες, σε μια προσπάθεια να εξελιχθεί η περιοχή ως τουριστικό θέρετρο.

Από τον θάνατο των προηγούμενων ιδιοκτητών, το 1998, η περιοχή είναι εντελώς εγκαταλελειμμένη, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ δημοπρασία Κονέκτικατ Τζόνσοβιλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ