Ο Ντι Κάπριο σαλιαρίζει με τέσσερις καλλονές [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ντι Κάπριο σαλιαρίζει με τέσσερις καλλονές [εικόνες]

Ο Ντι Κάπριο διασκέδασε στο Λος Άντζελες για το Halloween και έφυγε παρέα με τέσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι και αν το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε μόνιμη σχέση με την 22χρονη Τόνι Γκαρν; Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν απαρνείται τις αγαπημένες του συνήθειες. Έτσι λοιπόν, αφού διασκέδασε με την παρέα του στο γνωστό κλαμπ του Λος Αντζελες, αποχώρησε συντροφιά με τέσσερις γυναίκες, μην μπορώντας να κρυφτεί από τους παπαράτσι.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο διασκέδασε με τον καλό του φίλο Τζέιμς Πάρκερ αλλά και την 21χρονη Μπρόντι Τζένερ, η οποία συνόδευε τον 47χρονο Αυστραλό μεγιστάνα των καζίνο.

Ο Ντι Κάπριο σαλιαρίζει με τέσσερις καλλονές  [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο 39χρονος ηθοποιός, από τη ζωή του οποίου έχουν περάσει σχεδόν όλα τα μοντέλα της Victoria's Secret, αποχωρώντας από το κλαμπ «Blue Collar», κοντά στο Μπέβερλι Χιλς, φόρεσε μια μάσκα ενός γορίλα προκειμένου να περάσει απαρατήρητος από τα αδιάκριτα βλέματα, χωρίς φυσικά να τα καταφέρει.

Ο Ντι Κάπριο σαλιαρίζει με τέσσερις καλλονές  [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στο αυτοκίνητο του Ντι Κάπριο επιβάστηκαν άλλες τρεις γυναίκες, εκτός φυσικά από την Τζένερ, τις οποίες μάλιστα, ως ευγενικός κύριος που είναι, περίμενε στην πόρτα...

Ο Ντι Κάπριο σαλιαρίζει με τέσσερις καλλονές  [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ