Σε επιφυλακή τέσσερις δήμοι στον Έβρο μετά τις έντονες βροχοπτώσεις - iefimerida.gr

Σε επιφυλακή τέσσερις δήμοι στον Έβρο μετά τις έντονες βροχοπτώσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αύξηση της στάθμης των υδάτων, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες μέρες, έχουν φέρει σε πλήρη ετοιμότητα τέσσερις δήμους για ενδεχόμενο πλημμυρικών φαινομένων στον ποταμό Έβρο.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, η στάθμη στο Πύθιο ξεπέρασε το όριο επιφυλακής. «Έχουν ειδοποιηθεί και οι τέσσερις δήμοι και όλες οι υπηρεσίες της περιφέρειας και των δήμων βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν σε περίπτωση που εκδηλωθούν πλημμυρικά φαινόμενα. Για εμάς προέχει η προστασία της ζωής και των περιουσιών των πολιτών» δήλωσε ο κ. Πέτροβιτς.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου εξέδωσε έκτακτη οδηγία, εφιστώντας την προσοχή γεωργών, κτηνοτρόφων, αλιέων, κυνηγών καθώς και οποιουδήποτε άλλου δραστηριοποιείται σε παραποτάμιες περιοχές του Έβρου.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έβρος ποταμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ