Το αίνιγμα του γεύματος στο αεροπλάνο: Φαγητό σε πλαστικά πιατάκια που κανείς δεν ξέρει τι είναι [εικόνες] - iefimerida.gr

Το αίνιγμα του γεύματος στο αεροπλάνο: Φαγητό σε πλαστικά πιατάκια που κανείς δεν ξέρει τι είναι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γεύμα στις αεροπορικές πτήσεις είναι πάντα ένα αίνιγμα στο οποίο πολλοί από τους επιβάτες δεν μπορούν να απαντήσουν, ούτε καν όταν το δουν, αφού η εμφάνισή του είναι τέτοια που είναι πραγματικά αδιευκρίνιστο για το τι φαγητό πρόκειται.

Μάλιστα, δεν είναι και λίγοι αυτοί που επιλέγουν να μην το δοκιμάσουν καν, ενώ οι πλέον δυσαρεστημένοι επιβάτες επιλέγουν να φωτογραφίσουν τα πλαστικά μπολάκια και πιατάκια με το περιεχόμενό τους και να ανεβάσουν τις φωτογραφίες στα social media -facebook, twitter, instagram- προκειμένου να προειδοποιήσουν όσους θα ταξιδέψουν με αεροπορική εταιρεία που δεν προσφέρει ικανοποιητικό γεύμα. Φυσικά, πρόκειται για τα γεύματα που προσφέρονται στους επιβάτες της οικονομικής θέσης, αφού το μενού στην business class είναι τελείως διαφορετικό.

Μερικά από τα γεύματα που απαθανάτισαν δυσαρεστημένοι ταξιδιώτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαγητό αεροσκάφη Αεροπλάνα επιβάτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ