Συνεχίζει τις διακοπές της η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη (photos) - iefimerida.gr

Συνεχίζει τις διακοπές της η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη (photos)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To σκάφος Alfa Nero του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου εντόπισε πριν από λίγο σε κόλπο της Χαλκιδικής αναγνώστης εφημερίδας.

Το υπερπολυτελές σκάφος πλέει στα νερά του Τορωναίου κόλπου στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής καθώς το ζεύγος Αγγελοπούλου συνεχίζει τις διακοπές του στην περιοχή. Το μήκους 82 μέτρων Alfa Nero θεωρείται αυτή τη στιγμή μια από τις πιο πολυτελείς θαλαμηγούς στον κόσμο, ενώ έχει αποσπάσει και διεθνή βραβεία για την άρτια αισθητική του. Μεταξύ άλλων διαθέτει πισίνα που μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να μετατραπεί σε ελικοδρόμιο ή σε πίστα χορού, τα υπερπολυτελή του δωμάτια (μια master σουίτα, δυο διπλές vip καμπίνες ή αλλιώς junior suite, και μια καμπίνα με δυο μονά κρεβάτια) θα τα ζήλευαν και οι σουίτες 5στερων ξενοδοχείων, ενώ διαθέτει επίσης κομμωτήριο και σαλόνι αισθητικής–spa.

Συνολικά οι καμπίνες του σκάφους είναι είκοσι οχτώ και βρίσκονται κατανεμημένες σε διαφορετικά επίπεδα για να καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των VIP φιλοξενούμενων όσο και του πληρώματος του σκάφους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ