Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Κομπάνι -Θα επισκεφθούν καταυλισμούς αμάχων - iefimerida.gr

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Κομπάνι -Θα επισκεφθούν καταυλισμούς αμάχων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την περιοχή των Τουρκοσυριακών συνόρων θα επισκεφθεί στις 28 και 29 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτή Β΄ Αθήνας, υπεύθυνη Εξωτερικής Πολιτικής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και Βαγγέλη Καλπαδάκη, διπλωματικό σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα. Η επίσκεψη θα γίνει στο πλαίσιο αποστολής του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Οπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί πρόχειρους καταυλισμούς προσφύγων που συγκεντρώνουν δεκάδες χιλιάδες άμαχους από το Κομπάνι και το νοσοκομείο στο Σουρούτς στην τουρκική πλευρά των συνόρων, ενώ αναμένεται να συναντηθεί με τις αρχές της περιοχής και οργανώσεις αρωγής με σκοπό την καλύτερη κατανόηση της ανθρωπιστικής κατάστασης και τη διερεύνηση των συνθηκών για τη συγκέντρωση και αποστολή βοήθειας στην περιοχή.

«Το Κομπάνι δεν πρέπει να πέσει! Το Κομπάνι, σύμβολο ανεξιθρησκείας, θεσμών άμεσης δημοκρατίας και ισότητας των φύλων στην ευρύτερη περιοχή, προπύργιο της αντίστασης ενάντια στις μεσαιωνικές φρικαλεότητες των τζιχαντιστών, πρέπει να κρατήσει!», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη Kομπάνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ