Χωρίς την Ρένα Δούρου η σύσκεψη για τις πλημμύρες -Καταγγέλλει πολιτική αποκλεισμών - iefimerida.gr

Χωρίς την Ρένα Δούρου η σύσκεψη για τις πλημμύρες -Καταγγέλλει πολιτική αποκλεισμών

Χωρίς την Ρένα Δούρου η σύσκεψη για τις πλημμύρες -Καταγγέλλει πολιτική αποκλεισ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε στην έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, το βράδυ της Παρασκευής, για τις πλημμύρες, ενόχλησε την Ρένα Δούρου, με την περιφερειάρχη Αττικής να κάνει λόγο για πολιτική αποκλεισμών και μικροκομματικά οφέλη.

«Η ενέργεια αυτή είναι αποκαλυπτική του πώς αντιλαμβάνεται η σημερινή κυβέρνηση το ρόλο και την αποστολή της δευτεροβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ως ρόλο εκτελεστικού βραχίωνα, συμπληρωματικού της κεντρικής εξουσίας, χωρίς λόγο», αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη της κ. Δούρου, Δύναμη Ζωής.

Σύμφωνα με την περιφερειάρχη Αττικής, πρόκειται για μία αντιμετώπιση που εντάσσεται «σε έναν προεκλογικού τύπου σχεδιασμό, ο οποίος απάδει της κρισιμότητας της δύσκολης συγκυρίας».

Οπως αναφέρει, «σήμερα, που οι πολίτες των δήμων της Αττικής μετρούν τις πληγές που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες, βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολιτική αποκλεισμών για προφανή μικροκομματικά οφέλη. Μια πολιτικάντικη πολιτική που ευθύνεται για το γεγονός ότι εν έτει 2014 η αντιπλημμυρική προστασία παραμένει ζητούμενο».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ