Στα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν να ταξιδέψουν με τη μία ή την άλλη αεροπορική εταιρεία οι επιβάτες έρχεται να προστεθεί και το μενού. Σύμφωνα με τα βραβεία «Culinary Travel Award» του περιοδικού «Saveur», συγκεκριμένα μενού αεροπορικών εταιρειών για τους επιβάτες που πετούν πρώτη θέση διαγωνίζονται και ίσως ξεπερνούν σε εμφάνιση, ποιότητα και γεύση εκείνα ξακουστών εστιατορίων.
Χαβιάρι, παλαιωμένο κρασί, σαμπάνια και αστακοί είναι μόνο μερικά από αυτά που περιλαμβάνουν τα βραβευμένα μενού.
Αστακός από τις Emirates Airlines
Ψάρι με ψητά λαχανικά από τις Turkish Airlines
Αγριο ιρανικό χαβιάρι από τις Emirates Airlines
Γαρίδες και φαχίτας από τις Delta Airlines
Θαλασσινά με σπαράγγια και ρύζι από τις Singapore Airlines
Φιλεταρισμένο κρέας με σπανάκι και ψητά λαχανικά από τις Ethihad Airways
Σαλάτα με γαρίδες από την Omar Air
Πανακότα σε διάφορες γεύσεις από τις Singapore Airlines
Μους σοκολάτας με παγωτό βανίλια και βατόμουρα από τις Etihad Airways