Μια 30χρονη στην Αγγλία πήγε στον γιατρό με πόνο στο στομάχι και βρέθηκε με ένα μωρό στην αγκαλιά [εικόνα] - iefimerida.gr

Μια 30χρονη στην Αγγλία πήγε στον γιατρό με πόνο στο στομάχι και βρέθηκε με ένα μωρό στην αγκαλιά [εικόνα]

Μια 30χρονη στην Αγγλία γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι χωρίς να γνωρίζει ότι εί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Κλερ Έβανς επισκέφθηκε έναν γιατρό λόγω στοματικών διαταραχών και προς έκπληξή της αυτός ανακάλυψε την εγκυμοσύνη της. Μισή ώρα αργότερα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Εβανς, έχοντας επιστρέψει από τη δουλειά της στο σπίτι της, ένιωθε ενοχλήσεις στο στομάχι σε αρκετά έντονο βαθμό, παίρνοντας τελικά την απόφαση να τηλεφωνήσει στον γιατρό της. Αυτός τη συμβούλευσε να τον επισκεφθεί, αφού από τα συμπτώματα φοβόταν πως η γυναίκα είχε υποστεί κάποιο είδος δηλητηρίασης.

Μια 30χρονη στην Αγγλία πήγε στον γιατρό με πόνο στο στομάχι και βρέθηκε με ένα μωρό στην αγκαλιά [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Όταν την εξέτασε, της ζήτησε ένα δείγμα ούρων και όταν αυτή κατευθύνθηκε στο αποχωρητήριο διαπίστωσε ότι έσπασαν τα νερά της. Αμέσως σήμανε ένας μικρός συναγερμός, αφού η γυναίκα ήταν ετοιμόγεννη. Δεν πρόλαβε, μάλιστα, καν να μεταφερθεί στο πλησιέστερο μαιευτήριο και μισή ώρα αργότερα -και δίχως κάποια επιπλοκή- έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα Αγγλία γέννα Εγκυμοσύνη μωρό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ