Η όμορφη 23χρονη κόρη του Θοδωρή Αθερίδη -Ντυμένη σαν ξωτικό καταχειροκροτήθηκε στο θέατρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η όμορφη 23χρονη κόρη του Θοδωρή Αθερίδη -Ντυμένη σαν ξωτικό καταχειροκροτήθηκε στο θέατρο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις πρώτες θέσεις παρακολούθησε επί σκηνής την κόρη του, Φωτεινή, ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Χάνσελ και Γκρέτελ: Το μυστικό του σοκολατόδεντρου» στο «Μικρό Παλλάς» και χειροκρότησε μαζί με τους υπόλοιπους θεατές την κόρη του και τον υπόλοιπο θίασο.

Η 23χρονη Φωτεινή Αθερίδη, αν και αρχικά ακολούθησε σπουδές ψυχολογίας, τελικά δεν κατάφερε να ξεφύγει από το... οικογενειακό επάγγελμα (μητέρα της είναι η σκηνοθέτις Ελένη Γκασούκα) και παράλλλα με το πανεπιστήμιο παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη θεατρική σχολή «Κάρολος Κουν».

Η νέα πρεμιέρα της (σε παιδική παράσταση αυτήν τη φορά) έγινε στο «Μικρό Παλλάς» το Σάββατο, με τον πατέρα της να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Μαζί του ήταν η Σμαράγδα Καρύδη.

Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ