Τι θα ανακοινώσει ο Παπανδρέου στη ΔΕΘ - iefimerida.gr

Τι θα ανακοινώσει ο Παπανδρέου στη ΔΕΘ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο σημαντικές εξαγγελίες σχεδιάζει να αιφνιδιάσει ευχάριστα την κοινή γνώμη ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζοντας την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σάββατο. Ταυτόχρονα επιδιώκει να ισορροπήσει τις μεταρρυθμίσεις που θα προχωρήσει η κυβέρνηση (εργασιακή εφεδρεία κλπ) οι οποίες θα έχουν βαρύ κοινωνικό κόστος. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει:

1. Μείωση του ΦΠΑ στην κατηγορία 19% - κάτω από το «ψυχολογικό όριο» του 20% δηλαδή εκτιμώντας ότι θα δώσει το μήνυμα πως η «διαπραγμάτευση της κυβέρνησης και η αυστηρή τήρηση του προγράμματος αποφέρει καρπούς».

2. Την θετική κατάληξη διαπραγματεύσεων για την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό. Οι συνεγάτες του Πρωθυπουργού παραμένουν «σφίγγες» και δεν δίνουν περαιτέρω λεπτομέρειες, προφανώς για να μην «καούν» πρόωρα οι πρωθυπουργικές ανακοινώσεις...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ