Συμβαίνει και σε προέδρους -Απορρίφθηκε η πιστωτική κάρτα του Μπαράκ Ομπάμα σε ρεστοράν - iefimerida.gr

Συμβαίνει και σε προέδρους -Απορρίφθηκε η πιστωτική κάρτα του Μπαράκ Ομπάμα σε ρεστοράν

Συμβαίνει και σε προέδρους -Απορρίφθηκε η πιστωτική κάρτα του Μπαράκ Ομπάμα σε ρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταναλωτές σε όλο τον κόσμο μπορεί να το έχουν αντιμετωπίσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Αλλά και ο πρόεδρος των ΗΠΑ; Κι όμως, ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε σε δυσάρεστη θέση σε ρεστοράν, όταν τον ενημέρωσαν ότι η πιστωτική κάρτα του απορρίφθηκε!

Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε το περιστατικό ενώ υπέγραφε οδηγία για την προστασία των καταναλωτών από κλοπή ταυτότητας. Οπως διηγήθηκε λοιπόν ο Ομπάμα, έτρωγε σε ρεστοράν στη Νέα Υόρκη κατά την πρόσφατη διάσκεψη του ΟΗΕ, όταν τον ενημέρωσαν ότι η πιστωτική του κάρτα δεν έγινε δεκτή από το σύστημα πληρωμών.

«Δεν τη χρησιμοποιώ συχνά, οπότε θεώρησαν ότι υπήρξε κάποια απάτη. Ευτυχώς, είχε η Μισέλ τη δική της!», είπε ο Ομπάμα, που έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. «Προσπαθούσα να εξηγήσω στη σερβιτόρα ότι πραγματικά πληρώνω τους λογαριασμούς μου. Αλλά ακόμη κι εγώ επηρεάζομαι από αυτό», πρόσθεσε.

Η αποκάλυψη του Ομπάμα έρχεται λίγες ημέρες μετά από την εξίσου εντυπωσιακή ομολογία του Μπεν Μπερνάνκι. Ο τέως επικεφαλής της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ παραδέχθηκε ότι απορρίφθηκε η αίτηση αναχρηματοδότησης του στεγαστικού του δανείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ