Η αδιαθεσία μίας γυναίκας έκανε άνω- κάτω το Πεντάγωνο: Σήμανε συναγερμός χωρίς λόγο - iefimerida.gr

Η αδιαθεσία μίας γυναίκας έκανε άνω- κάτω το Πεντάγωνο: Σήμανε συναγερμός χωρίς λόγο

Η αδιαθεσία μίας γυναίκας έκανε άνω- κάτω το Πεντάγωνο: Σήμανε συναγερμός χωρίς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πανικός για την εξάπλωση του ιού Εμπολα σήμανε για μία ακόμη φορά συναγερμό, χωρίς λόγο όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, στις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά έγινε άνω- κάτω το Πεντάγωνο, εξαιτίας της αδιαθεσίας μίας γυναίκας.

Τμήμα της εγκατάστασης έκλεισε για λίγη ώρα, όταν εντοπίστηκε γυναίκα που πρόσφατα είχε επιστρέψει από την Αφρική να κάνει εμετό σε χώρο στάθμευσης του συγκροτήματος. Αμέσως, ως προληπτικό μέτρο, απαγορεύτηκε η πρόσβαση σε όλους τους πεζούς και στα οχήματα γύρω από το συγκεκριμένο χώρο και έκλεισε μία από τις εισόδους του Πενταγώνου.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι επιβάτες του λεωφορείου με το οποίο η ίδια είχε φτάσει στο Πεντάγωνο και οι πράκτορες που έσπευσαν να τη βοηθήσουν τέθηκαν σε απομόνωση. Aργότερα ανακοινώθηκε ότι η γυναίκα δεν είχε προσβληθεί από τον ιό Εμπολα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πεντάγωνο ειδήσεις ιός Εμπολα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ