Παιδιά έπαιζαν με αμφεταμίνες σε βρεφονηπιακό σταθμό -Κατέληξαν στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Παιδιά έπαιζαν με αμφεταμίνες σε βρεφονηπιακό σταθμό -Κατέληξαν στο νοσοκομείο

Παιδιά έπαιζαν με αμφεταμίνες σε βρεφονηπιακό σταθμό -Κατέληξαν στο νοσοκομείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τάση των παιδιών να παίζουν με ό,τι βρουν μπροστά τους οδήγησε δώδεκα στο νοσοκομείο. Οπως διαπιστώθηκε, το «παιχνίδι» τους ήταν μία σακούλα με αμφεταμίνες, σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Βέλγιο.

Τα παιδιά, που ήταν έως και τριών ετών, βρέθηκαν με μία σακούλα με λευκή σκόνη, όπως δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Belga η επικεφαλής του σταθμού στην πόλη Αλστ. Μετά από εργαστηριακές αναλύσεις διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για σπιντ, είδος αμφεταμινών, που ανήκουν στην κατηγορία των ψυχοδιεγερτικών ναρκωτικών.

Οι εισαγγελείς υποπτεύονται ότι μία 18χρονη εκπαιδευόμενη έφερε τα ναρκωτικά στο κέντρο φύλαξης των παιδιών, η οποία και συνελήφθη. Οι αμφεταμίνες είναι διεγερτικές ουσίες, που καταστέλλουν την όρεξη, οδηγούν σε επιθετική συμπεριφορά και συχνά προκαλούν ταχυκαρδίες και άγχος.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ