Οpening Edition για το νέο Fiat 500x - iefimerida.gr

Οpening Edition για το νέο Fiat 500x

Οpening Edition για το νέο Fiat 500x
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάθεση του νέου μικρού crossover της Fiat, του 500x, αναμένεται να αρχίσει τους πρώτους μήνες της χρονιάς που έρχεται και η ιταλική εταιρεία, όπως έχουν ήδη κάνει άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, θα παρουσιάσει με την ευκαιρία μια ειδική έκδοσή του.

Την Opening Edition, η οποία θα κατασκευαστεί 2.000 φορές, θα έχει επιπρόσθετο εξοπλισμό και θα είναι διαθέσιμη με κίνηση τόσο στους εμπρός τροχούς όσο και σε όλους.Στην πρώτη περίπτωση το αμάξωμα θα είναι βαμμένο αποκλειστικά σε μια απόχρωση του γκρι, οι κινητήρες είτε diesel 120 ίππων είτε ο 1.400 turbo βενζίνης με τα 140 άλογα, ενώ ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό και 18άρες ζάντες, μαζί με το πακέτο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Η τετρακίνητη έκδοση θα είναι κόκκινη, με τον κινητήρα πετρελαίου των 2.000 κυβικών και των 140 ίππων, ενώ εδώ το εξτρά πακέτο θα είναι ακόμα πιο πλούσιο, με στάνταρ δερμάτινες επενδύσεις και σύστημα πλοήγησης με οθόνη 6,5 ιντσών.

Οpening Edition για το νέο Fiat 500x | iefimerida.gr 0
Οpening Edition για το νέο Fiat 500x | iefimerida.gr 1
Οpening Edition για το νέο Fiat 500x | iefimerida.gr 2
Οpening Edition για το νέο Fiat 500x | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Open Edition Fiat 500x
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ