Ο Ομπάμα σοκάρει: Αγκάλιασα και φίλησα νοσηλεύτριες που φρόντιζαν ασθενείς με Εμπολα - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα σοκάρει: Αγκάλιασα και φίλησα νοσηλεύτριες που φρόντιζαν ασθενείς με Εμπολα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια προσπάθεια να πείσει την αμερικανική κοινή γνώμη ότι δεν κινδυνεύει από την εξάπλωση του ιού Εμπολα, λόγω των αυστηρών μέτρω που έχουν ληφθεί, ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί: Αποκάλυψε ότι φίλησε δύο νοσηλεύτριες που φρόντιζαν ασθενείς που διαγνώστηκαν με Εμπολα!

«Έκανα χειραψία, αγκάλιασα, φίλησα, όχι τους γιατρούς, αλλά δύο από τις νοσηλεύτριες στο νοσοκομείο Έμορι, για τη γενναία δουλειά τους στη φροντίδα ασθενών. Ακολούθησαν το πρωτόκολλο, ήξεραν τι έκαναν και ένιωσα απόλυτα ασφαλής», δήλωσε ο Ομπάμα.

Υποστήριξε ακόμη ότι ο κίνδυνος να ξεσπάσει η επιδημία στις ΗΠΑ είναι «εξαιρετικά χαμηλός», αν και παραδέχθηκε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελεγχθεί η εξάπλωση του Έμπολα στη Δυτική Αφρική αν δεν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην πηγή του.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ