Συναγερμός για κρούσμα Εμπολα στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης: Επιβάτης με πυρετό προκάλεσε πανικό - iefimerida.gr

Συναγερμός για κρούσμα Εμπολα στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης: Επιβάτης με πυρετό προκάλεσε πανικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης όταν διαπιστώθηκε ότι επιβάτης πτήσης από το Παρίσι, που ήταν ενδιάμεσος σταθμός από το Λάγος της Νιγηρίας, είχε πυρετό. Αμέσως όλοι φοβήθηκαν για κρούσμα του ιού Εμπολα.

Ο επιβάτης, νιγηριανής υπηκοότητας, βρισκόταν σε πτήση της Air France από το Παρίσι προς τη Μαδρίτη. Είχε ξεκινήσει από το Λάγος, πέρασε από το Παρίσι και από εκεί συνέχισε για Μαδρίτη.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης ανέφερε πως είχε πυρετό, πονοκέφαλο και εφίδρωση. Το προσωπικό του αεροπλάνου ενημέρωσε το Barajas.

Σύμφωνα με την «El Pais», η αρμόδια υπηρεσία AENA επενέβη και το αεροσκάφος οδηγήθηκε σε χώρο του αεροδρομίου όπου εφαρμόστηκε τα πρωτόκολλο για μολυσματικές ασθένειες. Στην πτήση βρίσκονταν 156 επιβάτες και επταμελές πλήρωμα. Ο επιβάτης μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Carlos III.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους επιβάτες, θα πρέπει να μετρηθεί η θερμοκρασία τους πριν τους επιτραπεί να βγουν από την καραντίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ