Η Ελένη Μενεγάκη δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της για πρώτη φορά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ελένη Μενεγάκη δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της για πρώτη φορά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα περισσότερο πυροδότησε τις φήμες περί τέταρτης εγκυμοσύνης η Ελένη Μενεγάκη, με τον φακό της εκπομπής της να βγάζει σε πρώτο πλάνο τη φουκωμένη κοιλίτσα της.


Την ώρα που τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η παρουσιάστρια όντως περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο και θα το ανακοινώσει μόλις «πατήσει» στον τέταρτο μήνα, εκείνη τηρεί σιγήν ιχθύος. Πλην όμως, η εικόνα την «πρόδωσε».
Μετά την Κατερίνα Ζαρίφη, που δήλωσε «η μόνη αγκάστρωτη της εκπομπής», το στενό φόρεμα που φορούσε η Ελένη έδειξε στους τηλεθεατές τη φουσκωμένη κοιλιά της, όταν η παρουσιάστρια κάθισε σε μία πολυθρόνα και... ξέχασε να κρατήσει μπροστά της το tablet όπως έκανε νωρίτερα.

Η Ελένη Μενεγάκη δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της για πρώτη φορά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε στη χθεσινή εκπομπή: «Αισθάνομαι μοναξιά που στην εκπομπή είμαι η μόνη... αγκάστρωτη».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Γκουντάρας προέτρεψε την Κατερίνα Ζαρίφη να καθίσει στην καρέκλα της Ελένης Μενεγάκη, λέγοντάς της: «Είναι γούρι, για να φουσκώσει η κοιλίτσα».

Η Ελένη Μενεγάκη δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της για πρώτη φορά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ