Τα 10 χιλιόμετρα του Λοβέρδου στις Σπέτσες - iefimerida.gr

Τα 10 χιλιόμετρα του Λοβέρδου στις Σπέτσες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε άριστη φυσική κατάσταση βρίσκεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος έδωσε το «παρών» στις Σπέτσες προκειμένου να δοκιμάσει την αντοχή του σε αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

«Στις Σπέτσες βρέθηκε ο Α. Λοβέρδος, όχι βεβαίως για να εγκαινιάσει κανένα σχολείο αλλά για να τρέξει στον μαραθώνιο που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στο νησί. Και χειροκροτήθηκε! Και ξέρετε γιατί; Πρώτον, γιατί έκανε αυτοκριτική της μεθόδου τρεξίματός του λέγοντας "φάγαμε πολύ ξύλο στα κατσάβραχα", τώρα τι εννοούσε κανείς δεν κατάλαβε, και αυτός θα πρέπει να είναι ο λόγος που απέσπασε χειροκρότημα.

Δεύτερον, επειδή έτρεξε (και στα κατσάβραχα) χωρίς... φρουρά και, τρίτον, επειδή τερμάτισε στα 10.000 μέτρα. Για να ξέρετε, ο υπουργός Παιδείας κάθε ημέρα, προτού ακόμα χαράξει, βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο και γυμνάζεται ως τις 8.30 το πρωί. Για να μπορεί να τρέχει και στα κατσάβραχα».

Τα 10 χιλιόμετρα του Λοβέρδου στις Σπέτσες | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ