Συναγερμός στο Βέλγιο από ύποπτο κρούσμα Εμπολα -Σε καραντίνα άνδρας που μπήκε στη χώρα με συμπτώματα του ιού - iefimerida.gr

Συναγερμός στο Βέλγιο από ύποπτο κρούσμα Εμπολα -Σε καραντίνα άνδρας που μπήκε στη χώρα με συμπτώματα του ιού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός έχει σημάνει στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ενωσης, το Βέλγιο, καθώς εντοπίτηκε ύποπτο κρούσμα του ιού Εμπολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ΜΜΕ της χώρας, ένας άνδρας που επέστρεψε στο Βέλγιο στις αρχές Οκτωβρίου με πτήση της Σαμπένα από Νέα Γουϊνέα, παρουσίασε συμπτώματα του θανατηφόρου ιού. Μπήκε σε νοσοκομείο και βρίσκεται σε καραντίνα υγειονομικής απομόνωσης.

Τα αποτελέσματα θα βγουν αύριο το βράδυ και οι γιατροί διαβεβαιώνουν ότι έχει ακολουθηθεί το ιατρικό πρωτόκολλο που προβλέπεται για τέτοιες περιπτώσεις.

Αρμόδιος του νοσοκομείου δήλωσε ότι ο άνδρας έχει τα συμπτώματα του ιού, δεν απέκλεισε ωστόσο να πρόκειται και για ελονοσία. Σημειώνεται ότι στο Βέλγιο έχει σημάνει άλλες δύο φορές «ψεύτικος συναγερμός» πρόσφατα, για ισάριθμα ύποπτα κρούσματα Εμπολα τα οποία απεδείχθη ότι δεν ήταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ