Τετ α τετ Τσίπρα με Θεοδωράκη, Καμμένο και Κουβέλη - iefimerida.gr

Τετ α τετ Τσίπρα με Θεοδωράκη, Καμμένο και Κουβέλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μετεκλογικές συνεργασίες θα είναι το βασικό θέμα των συναντήσεων που θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας με τους προέδρους των Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, και ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη τις προσεχείς ημέρες.

H συνάντηση με τον κ. Καμμένο την Τρίτη θα γίνει στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ για πολιτική συνεννόηση με τα άλλα κόμματα, σχετικά με την πρόταση νόμου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τα «κόκκινα δάνεια».

Παράλληλα η Κουμουνδούρου προετοιμάζει την εξόρμηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις 13 περιφέρειες με αφορμή τα Περιφερειακά Συνέδρια του κόμματος με σκοπό την εξειδίκευση και τον εμπλουτισμό του προγράμματος αφενός και την ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών για τις θέσεις του κόμματος.

Πρόκειται για συναντήσεις με τους οποίους η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι υπάρχουν περιθώρια συνεννόησης και συναίνεσης σε μια «αντιμνημονιακή» βάση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ