Κάτι συμβαίνει με την Μαρία Μενούνος -Τι προσπαθεί να κρύψει η παρουσιάστρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Κάτι συμβαίνει με την Μαρία Μενούνος -Τι προσπαθεί να κρύψει η παρουσιάστρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια δήλωση της ίδιας της παρουσιάστριας και οι φωτογραφίες από δύο πρόσφατες εμφανίσεις της, φούντωσαν τις φήμες περί εγκυμοσύνης της Μαρίας Μενούνος.

Ολα ξεκίνησαν με μια δήλωση της παρουσιάστριας στην κάμερα του E!news η οποία δήλωσε έτοιμη να αποκτήσει παιδιά. Στη συνέχεια ήρθε η εμφάνισή της σε εκδήλωση του περιοδικού Variety για τις πιο δυναμικές γυναίκες του 2014. Ενα στενό μπλε φόρεμα με ένα τεράστιο φιόγκο στο ύψος της κοιλιάς μπέρδεψε λίγο την κατάσταση.... Ειδικά μια φωτογραφία από το πλάι παρουσίαζε μια Μαρία Μενούνος με αφύσικα φουσκωμένη κοιλιά. Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν, ωστόσο, όπως σημειώνει η Daily Mail κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει τελικά αν όντως η κοιλιά ήταν φουσκωμένη λόγω εγκυμοσύνης ή απλά το φόρεμα είχε όγκο στο συγκεκριμένο σημείο.

Και εκεί που άρχισε να φουντώνει η φημολογία ήρθε μια νέα εμφάνιση της δημοφιλούς, ελληνικής καταγωγής, παρουσιάστριας της αμερικανικής τηλεόρασης που έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά. Οταν ο φακός των φωτογράφων εντόπισε την Μαρία Μενούνος να προσέρχεται στη συναυλία του Ενρίκε Ιγκλέσιας, η παρουσιάστρια έσπευσε να κρύψει την κοιλιά της με τα χέρια της. Σαν να ήθελε κάτι να κρύψει...

Η Μαρία Μενούνος στη συναυλία του Ενρίκε Ιγκλέσιας:

Η Μαρία Μενούνος στην εκδήλωση του περιοδικού Variety:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ