Κρίσιμη συνάντηση Λαγκάρντ με Χαρδούβελη -Για την έξοδο από το μνημόνιο - iefimerida.gr

Κρίσιμη συνάντηση Λαγκάρντ με Χαρδούβελη -Για την έξοδο από το μνημόνιο

Κρίσιμη συνάντηση Λαγκάρντ με Χαρδούβελη -Για την έξοδο από το μνημόνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνάντηση που θα έχει σήμερα ο Γκίκας Χαρδούβελης με την Κριστίν Λαγκάρντ θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη, στην πορεία της χώρας προς την έξοδο από το μνημόνιο.

Η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα γίνει στην Ουάσιγκτον, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Παρόντες θα είναι ακόμη ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Σταύρος Παπασταύρου.

Από πλευράς του ΔΝΤ, αναμένεται να λάβουν μέρος στη συνάντηση ο υπεύθυνος του ευρωπαϊκού τμήματος του Ταμείου, Πολ Τόμσεν και ο επικεφαλής του ελληνικού προγράμματος, Ρίσι Γκογιάλ. Κατά τη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν μια σειρά θεμάτων με επίκεντρο την έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ