Νίκη για την Ελλάδα επί του Ισραήλ με 1-0 [VIDEO] - iefimerida.gr

Νίκη για την Ελλάδα επί του Ισραήλ με 1-0 [VIDEO]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη και πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια πέτυχε η Εθνική Ελλάδος που κατάφερε να κερδίσει με 1-0 το Ισραήλ εκτός έδρας. Με εξαιρετική εμφάνιση απ' την αρχή ως το τέλος και ένα διαστημικό γκολ από τον Μέσι η εθνική πλέον έχει κάθε λόγο να ετοιμάζει σιγά σιγά τις βαλίτσες για το Euro του 2012.

Το παιχνίδι με το Ισραήλ είναι το 13 αήττητο ματς του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής, ενώ το μόνο αρνητικό που προέκυψε από το παιχνίδι είναι πως Κατσουράνης και Τοροσίδης χάνουν το επόμενο παιχνίδι με τη Λετονία την επόμενη Τρίτη.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου (σε παρένθεση, ο αριθμός των ματς που έχουν δώσει)

ΕΛΛΑΔΑ 17 (7)
Κροατία 13 (6)
Ισραήλ 13 (8)
Γεωργία 9 (7)
Λετονία 4 (6)
Μάλτα 0 (6)

Η επόμενη αγωνιστική (6/9)

Κροατία-Ισραήλ
Μάλτα-Γεωργία
Λετονία-Ελλάδα

Κατσουράνης: «Θάβουν το ποδόσφαιρο

"Οι παράγοντες κάνουν ότι μπορούν να θάψουν το ποδόσφαιρο, και εμείς να το κρατήσουμε στη Γη", τόνισε ο Κώστας Κατσουράνης μετά τη νίκη επί του Ισραήλ, αφήνοντας αιχμές για όσους διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο διεθνής του Παναθηναϊκού απένειμε τα εύσημα στους συμπαίκτες του, αλλά στάθηκε και στις απουσίες, που θα έχει η ομάδα στο εκτός έδρας ματς με τη Λετονία.

Match CenterΒαθμολογίαΙσραήλ-Ελλάδα 0-1Το 13άρι του ΣάντοςΣυνέντευξη ΤύπουΔηλώσεις Κατσούρ-ΚάραΔηλώσεις Σηφάκη-ΖαραδούκαΤραυματίστηκαν Καφές, ΝίνηςΟμάδα δημιούργημα ΣάντοςΜίλησαν μέσα στο γήπεδο

"Οι παράγοντες κάνουν ότι μπορούν να θάψουν το ποδόσφαιρο, και εμείς να το κρατήσουμε στη Γη", σχολίασε για τα όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τη νίκη της Εθνικής επί του Ισραήλ, είπε: "Τα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους και αυτός είναι ο σκοπός. Ο Ζαραδούκας πήγε πάρα πολύ καλά., όπως και ο Μάκος. Πρέπει να κερδίσουμε την Τρίτη για να έχει συνέχεια αυτή η νίκη. Να δούμε τα αποτελέσματα και της Κροατίας και να έχουμε το πάνω χέρι".

Αναφορικά με τις απουσίες που θα υπάρξουν, τόνισε: "Η ομάδα ήταν σε καλή κατάσταση παίξαμε καλά μέχρι το 75'. Δεν δεχθήκαμε γκολ, δώσαμε την ψυχή μας, ήταν μεγάλη αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι της Λεττονίας. Είμαστε καλή ομάδα το έχουμε αποδείξει.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε προβλήματα και ακόμα περισσότερα για την Τρίτη. Όποιος παίξει θα κάνει την δουλειά που πρέπει και όλοι θα δώσουν τα πάντα. Έχουμε απουσίες πολλές και λογικά και νέα πρόσωπα".


Δείτε το γκολ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ