Συνελήφθησαν γιατί οδηγούσαν μεθυσμένοι και τελικά έκαναν σεξ στο περιπολικό - iefimerida.gr

Συνελήφθησαν γιατί οδηγούσαν μεθυσμένοι και τελικά έκαναν σεξ στο περιπολικό

Συνελήφθησαν γιατί οδηγούσαν μεθυσμένοι και τελικά έκαναν σεξ στο περιπολικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας άνδρας και μια γυναίκα στο Ουισκόνσιν καταδικάστηκαν επειδή έκαναν σεξ στο πίσω κάθισμα ενός περιπολικού, την ώρα που οδηγούνταν στο κρατητήριο επειδή τους συνέλαβαν να οδηγούν μεθυσμένοι.

Ο 33χρονος Τράβις Χάσνικ και η 29χρονη Χέδερ Μπάστεν, 29 συνελήφθησαν να οδηγούν σε κατάσταση μέθης στην κομητεία Οκόντο του Ουισκόνσιν στις 3 Αυγούστου, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας.

Ο βοηθός αστυνομικός είπε στον άνδρα να ντυθεί και τον διέταξε να καθίσει στο μπροστινό κάθισμα.

«Τουλάχιστον, η πιο ήπια λέξη που μπορώ να σκεφτώ, η πιο ευνοϊκή λέξη που μπορώ να σκεφτώ, είναι η συμπεριφορά σας είναι εντελώς ασεβής προς το νόμο» δήλωσε αργότερα η δικαστής Τζέι Κόνλει στο δικαστήριο.

«Η διαδικασία της σύλληψης είναι υποτίθεται κάπως δυσάρεστη... και εσείς καταλήξατε να συνευρεθείτε. Απίστευτο.» πρόσθεσε

Ο Μπάστεν φέρεται να καταδικάστηκε σε 48 ημέρες στη φυλακή και σχεδόν 500 δολάρια πρόστιμο, ενώ η Χάσνικ σε 90 ημέρες φυλακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ