Η Λαγκάρντ απειλεί και πάλι το Κογκρέσο με... χορό της κοιλιάς: Αν αυτό χρειάζεται, θα το κάνω - iefimerida.gr

Η Λαγκάρντ απειλεί και πάλι το Κογκρέσο με... χορό της κοιλιάς: Αν αυτό χρειάζεται, θα το κάνω

Η Λαγκάρντ απειλεί και πάλι το Κογκρέσο με... χορό της κοιλιάς: Αν αυτό χρειάζετ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αυστηρό παρουσιαστικό της και ο τρόπος που διαπραγματεύεται κάθε άλλο παρά επιτρέπουν να σχηματίσει κανείς αυτή την εικόνα για την Κριστίν Λαγκάρντ. Κι όμως, η ίδια απειλεί ότι θα κάνει το... χορό της κοιλιάς στο Κογκρέσο.

Σχολιάζοντας για μία ακόμη φορά το αίτημα του Ταμείο για την έγκριση των απαιτούμενων αλλαγών στο τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ, η Λαγκάρντ επανέφερε το αξέχαστο επιχείρημά της. «Τους έχω απειλήσει ακόμη και με χορό της κοιλιάς. Αν αυτό χρειάζεται, θα το κάνω. Αλλά ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί», είπε η διευθύντρια του ΔΝΤ αστειευόμενη, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Πρόκειται για μία φράση προσφιλή στην Λαγκάρντ, καθώς η 58χρονη έχει χρησιμοποιήσει ξανά το επιχείρημα- ή την απειλή- του χορού της κοιλιάς προκειμένου να εγκρίνει το Κογκρέσο τις επίμαχες αλλαγές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ