Αυτός είναι ο άντρας με τα... χίλια γυναικεία πρόσωπα -Από Μαντόνα μέχρι Τζένιφερ Λόπεζ και Τζούλια Ρόμπερτς [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο άντρας με τα... χίλια γυναικεία πρόσωπα -Από Μαντόνα μέχρι Τζένιφερ Λόπεζ και Τζούλια Ρόμπερτς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πάολο Μπαλεστέρος δεν αντέχει να βλέπει στον καθρέφτη μόνο το δικό του πρόσωπο! Δεν του φτάνει, γι' αυτό με τα κατάλληλα εργαλεία (μακιγιάζ, περούκες) μεταμορφώνεται σε γυναίκα!

Όχι, όμως, σε μια γυναίκα, αλλά σε πολλές. Όλες τους,δε, είναι πασίγνωστες ηθοποιοί και τραγουδίστριες. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό. Ο Πάολο αυτοστιγμεί παύει να είναι ο... Πάολο και γίνεται η Μαντόνα, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Τζούλια Ρόμπετς, η Κέιτι Πέρι, η Αντζελίνα Τζολί και κάμποσες άλλες.

Ο 31χρονος Μπαλεστέρος από τις Φιλιππίνες, όπως σημειώνει η Daily Mail, είναι τηλεοπτικός παρουσιαστής, ενώ οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram γίνονται δεκτές με ένθερμο τρόπο από τους 360.000 ακόλουθούς τους, οι οποίοι κάθε μέρα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ