Η απίστευτη αντίδραση του Jay Z όταν δεν τον αναγνώρισε ένας τουρίστας -Τι του απάντησε [βίντεο] - iefimerida.gr

Η απίστευτη αντίδραση του Jay Z όταν δεν τον αναγνώρισε ένας τουρίστας -Τι του απάντησε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προτιμά να περνά απαρατήρητος, αρκεί να ξέρουν όλοι ποιος είναι. Γιατί μπορεί ο Jay Z να μην θέλει να τον ενοχλούν οι θαυμαστές, αλλά... τρελαίνεται όταν δεν τον αναγνωρίζουν. Αυτό τουλάχιστον έδειξε στο Παρίσι.

Ο ράπερ και η σύζυγός του, Beyonce, βρίσκονται στην πόλη του φωτός για διακοπές. Οταν αποφάσισαν να επισκεφθούν το Λούβρο, γνώριζαν ότι πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη του πλανήτη. Προφανώς όμως δεν περίμεναν να μην τους αναγνωρίσουν.

Με τους δύο σταρ να πλησιάζουν στο μουσείο, ο σωματοφύλακας που προπορευόταν ζήτησε ευγενικά από έναν τουρίστα που παρακολουθούσε τη σκηνή να σταματήσει να τραβά βίντεο. Εκείνος αυθόρμητα ρώτησε «γιατί, ποιος είναι;», κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Jay Z. «Εσύ ποιος είσαι;», του είπε ο ράπερ που συνέχισε να προχωρά κρατώντας αγκαλιά την κόρη του. «Ο Πολ», του είπε ο τουρίστας, αλλά το μόνο που έλαβε ως απάντηση από τον Jay Z ήταν ένα άγριο βλέμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Beyonce ειδήσεις τουρίστας Jay Z
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ