Πιλότος ρισκάρει για να εντυπωσιάσει -Βυθίζει τεράστιο boeing αριστερά-δεξιά και το κάνει να μοιάζει με πουλί [βίντεο] - iefimerida.gr

Πιλότος ρισκάρει για να εντυπωσιάσει -Βυθίζει τεράστιο boeing αριστερά-δεξιά και το κάνει να μοιάζει με πουλί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν ιδιαίτερο αλλά και ριψοκίνδυνο τρόπο είπε αντίο στους εργαζομένους του Paine Field στην Ουάσινγκτον ο πιλότος ενός εμπορικού Boeing 747-8

Σοκαρισμένο το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να δει την απογείωση του boeing, είδε το αεροπλάνο, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την απογείωση να κάνει μια βουτιά πρώτα προς τα δεξιά και αμέσως προς τα αριστερά. Και μπορεί όλοι να φοβήθηκαν για το χειρότερο, όμως οι κινήσεις αυτές δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ελιγμοί, που έγιναν από τον πιλότο με στόχο να τους πει αντίο με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Ουσιαστικά ο πιλότος εκτέλεσε τον ελιγμό που είναι γνωστός ως «κύμα φτερών», μια ήπια βουτιά του αεροπλάνου από τη μια πλευρά στην άλλη που γίνεται ως αποχαιρετισμός του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο όπου κατασκευάστηκε και ως ευχαριστώ στους εργαζομένους που το συναρμολόγησαν. Βέβαια, ο ελιγμός αυτός μπορεί να γίνει μόνο όταν τα αεροπλάνα όταν έχουν φθάσει σε ύψος 2.000 ποδιών και έχουν αναπτύξει επαρκή ταχύτητα και για αυτό ο πιλότος, εν προκειμένω, θεωρήθηκε ότι έκανε μια αρκετά ριψοκίνδυνη κίνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροδρόμιο απογείωση Boeing ελιγμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ