Η Ντόρα Μπακογιάννη «αδειάζει» τον Βορίδη: Η συζήτηση στη Βουλή έπρεπε να γίνει νωρίτερα για να είναι παρών και ο Πρωθυπουργός - iefimerida.gr

Η Ντόρα Μπακογιάννη «αδειάζει» τον Βορίδη: Η συζήτηση στη Βουλή έπρεπε να γίνει νωρίτερα για να είναι παρών και ο Πρωθυπουργός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι η συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση έπρεπε να γίνει δύο ημέρες νωρίτερα για να είναι παρών και ο Πρωθυπουργός εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, «αδειάζοντας» ουσιαστικά την επιλογή του Μάκη Βορίδη να μιλήσει αντ'αυτού.


Μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η κ. Μπακογιάννη είπε ακόμη ότι η ΝΔ πρέπει να ανοιχτεί προς τον χώρο του Κέντρου «που σήμερα είναι ορφανός».
Παράλληλα, με αφορμή την εκλογολογία, εκτιμήσε πως αν πάμε τώρα σε εκλογές η Ελλάδα θα πάει πίσω δύο χρόνια.
Η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης αρχίζει στις 6 το απόγευμα και την εισαγωγική τοποθέτηση θα την κάνει ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, καθώς ο κ. Σαμαράς θα είναι απών, λόγω της συμμετοχής του στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. για την απασχόληση στο Μιλάνο.
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, οπότε και θα τοποθετηθεί ο Πρωθυπουργός.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συζήτηση κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ορίστηκε ο Τάσος Νεράτζης, αντί του Αδωνι Γεωργιάδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ