Παραβίασαν την εκεχειρία στην Ουκρανία: 12 νεκροί σε 24 ώρες - iefimerida.gr

Παραβίασαν την εκεχειρία στην Ουκρανία: 12 νεκροί σε 24 ώρες

Παραβίασαν την εκεχειρία στην Ουκρανία: 12 νεκροί σε 24 ώρες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 12 είναι οι νεκροί μέσα σε 24 ώρες από την παραβίαση της εκεχειρίας στην ανατολική Ουκρανία, την ώρα που οι Δυτικοί καταβάλουν προσπάθειες για κατάπαυση του πυρός.

Συνολικά 7 πολίτες σκοτώθηκαν από τις συγκρούσεις σε Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ καθώς και 5 Ουκρανοί στρατιώτες, σύμφωνα με το Κίεβο.

Οι φιλορώσοι αυτονομιστές συνέχισαν χθες την επίθεσή τους εναντίον του αεροδρομίου του Ντονέτσκ, που ελέγχει ο ουκρανικός στρατός. Ταυτόχρονα, ο τελευταίος ανακοίνωσε ότι απώθησε μια επίθεση των ανταρτών στη Μαριούπολη, κοντά στην Αζοφική Θάλασσα, στη νοτιοανατολική Ουκρανία.

Την ίδια ώρα οι αυτονομιστές συνεχίζουν τις προσπάθειές τους να διοργανώσουν τις δικές τους εκλογές, υποστηρίζοντας ότι θα είναι ανεξάρτητες από τις ουκρανικές βουλευτικές εκλογές της 26ης Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ