Αυτή είναι η εταιρεία που πλούτισε από τον Eμπολα -Η μετοχή της έχει πιάσει ταβάνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η εταιρεία που πλούτισε από τον Eμπολα -Η μετοχή της έχει πιάσει ταβάνι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καθημερινό... παιχνίδι στο χρηματιστήριο έχει και μια δόση διαίσθησης. Το να ποντάρεις σε μια μετοχή και όχι σε κάποια άλλη, ενδεχόμενα, να μην είναι μόνο αποτέλεσμα ανάλυσης, καλής γνώσης των δεδομένων και μιας ισχυρής εκτίμησης γύρω από τις προοπτικές της συγκεκριμένης εταιρείας.

Κλασικό παράδειγμα των ημερών είναι η εταιρεία Lakeland Industries. Όπως σημειώνει το newmoney, πρόκειται για μια εταιρεία που κατασκευάζει στολές για όσους έρχονται σε επαφή με επικίνδυνα υλικά, καθώς και άλλα είδη προστασίας.

Αυτή είναι η εταιρεία που πλούτισε από τον Eμπολα -Η μετοχή της έχει πιάσει ταβάνι [εικόνες]   | iefimerida.gr 0

Με το που ξέσπασε ο ιός του Έμπολα και... ακούμπησε τις ΗΠΑ, η μετοχή της συγκεκριμένη εταιρείας έπιασε ταβάνι, καθώς οι συγκεκριμένες στολές που εμπορεύεται είναι απόλυτα χρήσιμες στα σωστικά συνεργεία – ακόμα και στους αμερικανούς πολίτες που φαντασιώνονται μια ολική εξάπλωση του ιού σε στυλ κινηματογραφικής ταινίας.

Αυτή είναι η εταιρεία που πλούτισε από τον Eμπολα -Η μετοχή της έχει πιάσει ταβάνι [εικόνες]   | iefimerida.gr 1

Είναι χαρακτηριστικό πως η μετοχή της Lakeland Industries έχει ενισχυθεί κατά 40% από τότε (μόλις πριν από μία εβδομάδα), ενώ και σήμερα σημειώνει κέρδη σχεδόν 20%.

Και δεν είναι η μόνη που ευνοείται από τις business του θανάσιμου ιού. Φαρμακοβιομηχανίες όπως οι Tekmira, BioCryst και Chimerix βρίσκονται σε ράλι από το καλοκαίρι, καθώς οι διαστάσεις της επιδημίας όλο και μεγαλώνουν.

Αυτή είναι η εταιρεία που πλούτισε από τον Eμπολα -Η μετοχή της έχει πιάσει ταβάνι [εικόνες]   | iefimerida.gr 2

Αντίθετα, οι μετοχές των εταιρειών μεταφορών πλήττονται, υπό το φόβο ότι ο Εμπολα θα πλήξει τις διεθνείς μετακινήσεις. Η επιβεβαίωση κρούσματος στην Ισπανία οδηγεί σε πτώση και τις ευρωπαϊκές αεροπορικές.

Αυτή είναι η εταιρεία που πλούτισε από τον Eμπολα -Η μετοχή της έχει πιάσει ταβάνι [εικόνες]   | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Χρηματιστήριο ιός Εμπολα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ