Τετράχρονη μοίραζε σακουλάκια ηρωίνης στο νηπιαγωγείο -Νόμιζε ότι ήταν γλυκά - iefimerida.gr

Τετράχρονη μοίραζε σακουλάκια ηρωίνης στο νηπιαγωγείο -Νόμιζε ότι ήταν γλυκά

Τετράχρονη μοίραζε σακουλάκια ηρωίνης στο νηπιαγωγείο -Νόμιζε ότι ήταν γλυκά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν οι μητέρες συμβουλεύουν τα παιδιά τους να μην παίρνουν καραμέλες από ξένους, προφανώς και δεν έχουν υπόψη τους άλλους μπόμπιρες με τους οποίους πηγαίνουν στο νηπιαγωγείο. Οπως αποδείχθηκε όμως, ούτε για αυτούς δεν μπορούν να είναι σίγουρες. Γιατί μία τετράχρονη μοίραζε στους συμμαθητές της σακουλάκια ηρωίνης.

Η πιτσιρίκα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τα σακουλάκια που έδωσε στους φίλους της, πιστεύοντας ότι είναι γλυκά, περιείχαν το «λευκό θάνατο». Βέβαια, στην ηλικία της, σίγουρα δεν ξέρει τι σημαίνει αυτό, αλλά και τι είναι τα ναρκωτικά.

Αντιθέτως, η μητέρα της γνώριζε καλά. Η γυναίκα συνελήφθη όταν διαπιστώθηκε ότι η κόρη της πήγε στο νηπιαγωγείο, στο Ντέλαγουερ των ΗΠΑ, έχοντας στην τσάντα της 249 σακουλάκια ηρωίνης, τα οποία άρχισε να τα μοιράζει στα άλλα παιδιά. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε όταν το προσωπικό του σχολείου διαπίστωσε ότι τα πιτσιρίκια έχουν μικρά σακουλάκια με άγνωστη ουσία. Φαντάζεται κανείς την έκπληξη των αστυνομικών όταν διαπίστωσαν τι περιείχαν.

Η 4χρονη μετέφερε τα ναρκωτικά στο σχολείο της εν αγνοία της, μέσα σε ένα σακίδιο που της έδωσε η μητέρα της την τελευταία στιγμή, όταν είδε ότι το δικό της είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια της νύχτας από τον σκύλο της οικογένειας.

Η μητέρα, η 30χρονη Άσλεϊ Ταλ, κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Τα τρία παιδιά της, ηλικίας 11, 9 και 4 ετών, ανατέθηκαν σε συγγενικό της πρόσωπο και εκδόθηκε εντολή να μην έχουν καμία επαφή μαζί της. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 6.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ