Στο Ισραήλ η εθνική με μοναδικό στόχο το διπλό - iefimerida.gr

Στο Ισραήλ η εθνική με μοναδικό στόχο το διπλό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μοναδικό στόχο τη νίκη η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει στις 4 το απόγευμα το Ισραήλ. Η κατάκτηση των τριών βαθμών θα διατηρήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην κορυφή του ομίλου και θα έχει γίνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την πρόκριση σταην τελική φάση του Euro 2012.

Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να προτιμήσει το σύστημα των αντεπιθέσεων, αφού οι Ισραηλινοί χρειάζονται μόνο τη νίκη οπότε θα αναγκαστούν να παίξουν ανοιχτά για να «σπάσουν» την ελληνική άμυνα και να πετύχουν κάποιο γκολ. Αυτό που προβληματίζει τον πορτογάλο τεχνικό είναι η απουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από το κέντρο της άμυνας.

Οι διεθνείς, εκτός από τους αντιπάλους τους, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και το... εχθρικό «Μπλούμφιλντ» που θα είναι κατάμεστο, αλλά και τις καιρικές συνθήκες, αφού την ώρα της αναμέτρησης αναμένεται να έχει εκτός από πολλή ζέστη και αρκετή υγρασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ