Reuters: Η Ελλάδα θα εκδώσει μέσα στο 2015 νέα ομόλογα 10ετούς και 7ετούς διάρκειας - iefimerida.gr

Reuters: Η Ελλάδα θα εκδώσει μέσα στο 2015 νέα ομόλογα 10ετούς και 7ετούς διάρκειας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Ελλάδα θα εκδώσει κι άλλα ομόλογα μέσα στην επόμενη χρονιά, αφού θα διανύσει τον δεύτερο χρόνο ανάπτυξης, σύμφωνα με τις προβλέψεις στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2015» αναφέρει σε δημοσίευμά του το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, σχολιάζοντας την παρουσίαση του προσχεδίου του προϋπολογισμού, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας.

«Η Αθήνα είπε ότι θα εκδώσει ένα 7ετές και ένα 10ετές ομόλογο, καθώς και έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου διάρκειας άνω των 26 εβδομάδων μέσα στο επόμενο έτος, εμφορούμενη από την επιτυχή επιστροφή της στις αγορές νωρίτερα μέσα στο 2014, έπειτα από μια τετραετή παύση» συνεχίζει το πρακτορείο.

Επίσης, το Reuters σχολιάζει πως η ελληνική κυβέρνηση προβλέπει στο προσχέδιο του προϋπολογισμού πρωτογενές πλεόνασμα 2,9% του ΑΕΠ και ρυθμό ανάπτυξης για το 2015, επίσης 2,9%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ