Χατζηδάκης: Αν είχαμε φύγει από το ευρώ, θα είχαμε νέα Μικρασιατική Καταστροφή - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Αν είχαμε φύγει από το ευρώ, θα είχαμε νέα Μικρασιατική Καταστροφή

Χατζηδάκης: Αν είχαμε φύγει από το ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις καταστροφικές συνέπειες που θα είχε από την Ελλάδα ενδεχόμενη απόφασή της να φύγει από το ευρώ αναφέρθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης.

«Αν είχαμε φύγει από το ευρώ, αν είχαν καταρρεύσει οι τράπεζες, θα είχαμε νέα Μικρασιατική Καταστροφή», είπε ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Το 2009 πήγαμε στο ''λεφτά υπάρχουν'' και σήμερα κριτικάρουμε το ''λεφτά υπάρχουν'' είναι δυνατό πέντε χρόνια αργότερα να λέμε ''λεφτά υπάρχουν'' στο τετράγωνο;», διερωτήθηκε, ενώ αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά ότι το κόμμα της Κουμουνδούρου είναι «μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι».

Αναφορικά δε με τη ρύθμιση για το γάλα, η οποία θεωρείται ότι δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για τη μείωση των τιμών, ο τέως υπουργός άφησε αιχμές για κάποιους «άλλους» στη συγκυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά «ότι δεν πρέπει να κατηγορείται ο Χατζηδάκης επειδή πέρασε η ρύθμιση των ‘άλλων’, όπου εφαρμόσαμε τις ρυθμίσεις μας είχαμε αποτελέσματα».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Κωστής Χατζηδάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ