Σπάνια δημόσια εμφάνιση Ασαντ σε τέμενος στη Δαμασκό -Προσεύχεται ευλαβικά [εικόνες] - iefimerida.gr

Σπάνια δημόσια εμφάνιση Ασαντ σε τέμενος στη Δαμασκό -Προσεύχεται ευλαβικά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασαντ έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση σε τέμενος της Δαμασκού κατά την έναρξη μουσουλμανικής γιορτής του Ελέους (ή της Θυσίας), όπως φαίνεται σε φωτογραφία που αναρτήθηκε το Σάββατο στον επίσημο λογαριασμό της προεδρίας στο Twitter.

Ο Ασαντ φαίνεται καθισμένος στο πάτωμα του τεμένους αλ Νουμάν μπιν Μπασίρ στη Δαμασκό στην πρώτη σειρά μίας ομάδας ανδρών που προσεύχονται για την Γιορτή της Θυσίας (Ιντ αλ Αντά).

Ο πρόεδρος δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις στη Συρία, η οποία δοκιμάζεται από τον εμφύλιο ανάμεσα σε αντικαθεστωτικούς που επιθυμούν την ανατροπή του και στις φιλοκυβερνητικές δυνάμεις. Η φωτογραφία πρέπει να τραβήχτηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του Ασαντ ήταν τον Ιούλιο στο προεδρικό μέγαρο, όταν ορκίστηκε για μία νέα θητεία κι εκφώνησε ομιλία κατά την οποία δεσμεύτηκε να ανακτήσει όλες τις περιοχές της χώρας που έχουν καταλάβει οι αντάρτες.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση Ασαντ σε τέμενος στη Δαμασκό -Προσεύχεται ευλαβικά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σπάνια δημόσια εμφάνιση Ασαντ σε τέμενος στη Δαμασκό -Προσεύχεται ευλαβικά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Σπάνια δημόσια εμφάνιση Ασαντ σε τέμενος στη Δαμασκό -Προσεύχεται ευλαβικά [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ