Ντινόπουλος: Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν είναι το τελευταίο μας χαρτί - iefimerida.gr

Ντινόπουλος: Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν είναι το τελευταίο μας χαρτί

Ντινόπουλος: Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν είναι το τελευταίο μας χαρτί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Αργύρης Ντινόπουλος, κατηγορώντας τον για αόριστες υποσχέσεις, ενώ τα βέλη του δέχθηκε και η ΔΗΜΑΡ. Ακόμη, ο υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε ότι η ψήφος εμπιστοσύνης δεν είναι το τελευταίο χαρτί της κυβέρνησης.

«Εμείς μιλάμε με μετρήσιμα μεγέθη όχι με αόριστες υποσχέσεις όπως ο Τσίπρας στο άρθρο του… λέει κάτι συγκεκριμένο; 1,2,3,4;» διερωτήθηκε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Ντινόπουλος, σχολιάζοντας το άρθρο του κ. Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Η ρύθμιση των κόκκινων δανείων είναι πράξεις, και από την άλλη μεριά έχουμε ένα θολό κείμενο του Τσίπρα, που λεει ''για συμμαχίες στην Ευρώπη''. Να μας απαντήσουν ποιοι είναι οι σύμμαχοι τους στην Ευρώπη, να μας το πουν με ονόματα και διευθύνσεις» πρόσθεσε ο υπουργός.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για την κίνηση της κυβέρνησης να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε: «Μέχρι τώρα εγκαλούσαν τον πρωθυπουργό ότι δεν πηγαίνει στη Βουλή. Τους ενοχλεί αυτό; δεν το θέλουν ούτε αυτό;», ενώ σε επισήμανση ότι αυτό είναι το τελευταίο χαρτί της κυβέρνησης πρόσθεσε: «Εχουν να δουν πολλά χαρτιά ακόμα».

Ο υπουργός εξαπέλυσε τα βέλη του και προς τη ΔΗΜΑΡ αφού, αναφερόμενος στις διεργασίες στο κόμμα, ανέφερε: «να ποια είναι η ΔΗΜΑΡ, να ποια χειροβομβίδα είχε το 2012 ο Σαμαράς, να πρέπει να συνεργαστεί και με τη ΔΗΜΑΡ που 2 χρόνια μετά πάει στον ΣΥΡΙΖΑ».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ