Με «γαλλικά» και... αυγά υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό Ρέντσι στη Φεράρα: Χαζέ πήγαινε σπίτι σου [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Με «γαλλικά» και... αυγά υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό Ρέντσι στη Φεράρα: Χαζέ πήγαινε σπίτι σου [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θερμή» ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στον πρωθυπουργό της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, μέλη του κινήματος Πέντε Αστέρων στην πόλη της Φεράρα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία μια ομάδα τριάντα διαδηλωτών συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου ο Ρέντσι συνομιλούσε με ξένους δημοσιογράφους για την οικονομική κατάσταση στην Ιταλία και εξαπέλυσαν επίθεση κατά του πρωθυπουργού.

Αρχικά άρχισαν να σφυρίζουν προς τον 39χρονο Ματέο Ρέντσι στη συνέχεια άρχισαν να φωννάζουν «χαζέ, χαζέ πήγαινε σπίτι σου., ενώ, ολοκληρώνοντας το έργο τους πέταξαν αυγά στο πάλκο όπου βρισκόταν ο Ρέντσι.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός, πάντως, παρέμεινε ψύχραιμος και, απευθυνόμενος στο πλήθος, τόνισε «Το πρώτο πράγμα που έμαθα είναι ο σεβασμός των ιδεών και των ανθρώπων και πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι είναι εδώ για να ετοιμάσουν μία ομελέτα ή μία κρέπα, αλλά για σκεφτούν. Σε όποιον δεν έχει άλλα επιχειρήματα πέρα από τα αυγά, συνεχίζουμε να απαντάμε με χαμόγελο, παρά τις προσπάθειες φίμωσης».

Μάλιστα, με χιούμορ δήλωσε: «Εμένα δε με πέτυχε το αυγό» και συνέχισε να συνομιλεί με τους καλεσμένους του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ