Εντυπωσιακά καρέ από την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014» [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Εντυπωσιακά καρέ από την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014» [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Διακλαδική Τακτική Ασκηση μετά Στρατευμάτων «Παρμενίων 2014» η οποία έλαβε χώρα στο πεδίο ασκήσεων «ΑΕΤΟΣ» στο νομό Εβρου.Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας έδωσε στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό βίντεο από την πορεία των ασκήσεων που πραγματοποιήθηκαν παρουσία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, παρακολούθησε την τελική φάση και απηύθυνε, στο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας που συμμετείχε στην άσκηση, το ακόλουθο μήνυμα:

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της διακλαδικής Άσκησης ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014», στην οποία η Πολεμική Αεροπορία συμμετείχε, με το σύνολο των αεροπορικών μας δυνάμεων με απόλυτη επιτυχία, εκφράζω την ικανοποίησή μου και τα συγχαρητήριά μου, σε όλους τους συμμετέχοντες για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν και τις υψηλές επιδόσεις που επέτυχαν.

Ήταν μια άριστα οργανωμένη και μεγάλης διάρκειας προσπάθεια, για την υλοποίηση της απόφασης ανάδειξης του 2014 σε «έτος προβολής της Αεροπορικής μας Ισχύος» και σε συνέχεια των αεροπορικών ασκήσεων μεγάλης κλίμακας «ΗΝΙΟΧΟΣ 2014» και «ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014». Στην άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, τόσο η υψηλή επιχειρησιακή ικανότητα και η αντοχή του προσωπικού της Πολεμικής μας Αεροπορίας, όσο και η αξιοπιστία των αεροσκαφών, των οπλικών συστημάτων και των μέσων υποστήριξης με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Νιώθουμε υπερήφανοι που υπηρετούμε στην Πολεμική μας Αεροπορία.

Νιώθουμε υπερήφανοι που υπηρετούμε την Πατρίδα μας».

Εντυπωσιακά καρέ από την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014» [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Εντυπωσιακά καρέ από την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014» [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Εντυπωσιακά καρέ από την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014» [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Εντυπωσιακά καρέ από την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014» [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 3
Εντυπωσιακά καρέ από την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014» [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ