Γιγαντιαία γιότ 60 μέτρων με γκαράζ -Η τελευταία τρέλα της απόλυτης χλιδής [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Γιγαντιαία γιότ 60 μέτρων με γκαράζ -Η τελευταία τρέλα της απόλυτης χλιδής [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα γιγαντιαίο γιότ, το πρώτο στον κόσμο με γκαράζ για ...σκάφος δημιούργησε η βιομηχανία CRN. Το σύμβολο της απόλυτης χλιδής έκανε την εμφάνισή του στο Μόνακο, στο σόου για γιότ.

Πρόκειται για ένα τέρας το οποίο έχει 60 μέτρα μήκος και ονομάζεται «J'ade». Ωσ σήμερα στον κόσμο της θάλασσας υπήρχε ένα γιότ με γκαράζ, αλλά αποκλειστικά για αυτοκίνητα. Το νέο αριστούργημα είναι το πρώτο στον κόσμο που θα μπορεί να φιλοξενεί σκάφη στο εσωτερικό του.
Το γκαράζ του γιότ είναι πλεούμενο, φυσικά. Μόλις παρκάρει κάποιος το σκάφος του ανεβαίνει αμέσως στη γέφυρα η οποία θα μπορεί να στεγνώνει σε 3 μόλις λεπτά!

Το υπερπολυτελές γιότ έχει ένα εσωτερικό ιδιαίτερα ντιζαϊνάτο. Αναμειγνύει το μοντέρνο με το κλασικό και οι αρχιτέκτονες επέλεξαν υλικά όπως μάρμαρο, δέρμα, μέταλλο και ξύλο για να κοσμήσουν το αριστούργημα. Το τεράστιο αυτό γιότ μπορεί να «σηκώσει» 13 μέλη πληρώματος και 10 καλεσμένους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ