Το Rubygate τώρα και στην Αυστρία - iefimerida.gr

Το Rubygate τώρα και στην Αυστρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και δεκαετίες η υψηλή κοινωνία της Βιέννης χορεύει βαλς εν μέσω πολέμων, οικονομικών κρίσεων και βομβιστικών επιθέσεων από αναρχικούς που πιστεύουν ότι ο ετήσιος χορός της Όπερας της Βιέννης αντιπροσωπεύει την απόλυτη παρακμή του κεφαλαίου.

Φέτος η βιεννέζικη υψηλή κοινωνία είχε να αντιμετωπίσει ένα νέο φαινόμενο: την 18χρονη πρωταγωνίστρια του σκανδάλου Rubygate, την ίδια την Ruby που ήταν προσκεκλημένη του 78χρονου εκατομμυριούχου Richard Lugner ο οποίος φημολογείται ότι πλήρωσε 37.000 ευρώ για να έχει την τιμή της παρουσία της. Παλιότεροι προσκεκλημένοι του κυρίου Lugner ήταν η πορνοστάρ Holly Buster το 1999 και η καλλιτέχνις του burlesque Dita Von Teese προ τριετίας. Απ’ ότι φαίνεται ο κύριος Lugner φέτος το παράκανε με τη διοργανώτρια να δηλώνει ότι από του χρόνου δεν θα του δοθεί θεωρείο, προσθέτοντας ότι λάμβανε τηλεφωνήματα από πανικόβλητους υψηλούς προσκεκλημένους που ρωτούσαν πώς θα αποφύγουν την Μαροκινή καλλονή. Ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος από την πλευρά του δήλωσε πως "αν άρεσε στον Βerlusconi, είναι αρκετά καλή και για τον χοπό τηε Όπερας".

Παρά το γεγονός ότι οι τηλεοπτικές κάμερες είχαν λάβει την επίσημη οδηγία να μην την δείξουν με τον διευθυντή της δημόσιας τηλεόραση να ανακοινώνει ότι «οι εορτασμοί έγιναν ο χορός μιας πόρνης», τα φώτα αναπόφευκτα στράφηκαν πάνω της με την Ruby να δηλώνει: «Δεν ξέρω να χορεύω βαλς, μόνο χορό της κοιλιάς».

Παραδόξως, αυτός που τάχθηκε στο πλευρό της Ruby ήταν επικεφαλής ιερέας του καθεδρικού ναού του Αγίου Στεφάνου που μίλησε για υποκρισία και προειδοποίησε πως «οι φοροεισπράκτορες και οι πόρνες θα μπουν στο βασίλειο του Θεού πριν από εσάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ