Ουπς: Η Τσέλσι Κλίντον βγήκε από το μαιευτήριο φορώντας το ίδιο φόρεμα που φορούσε η Κέιτ όταν γέννησε τον πρίγκιπα Τζορτζ [εικόνα] - iefimerida.gr

Ουπς: Η Τσέλσι Κλίντον βγήκε από το μαιευτήριο φορώντας το ίδιο φόρεμα που φορούσε η Κέιτ όταν γέννησε τον πρίγκιπα Τζορτζ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι και τα δύο γαλάζια, με λευκές βούλες, λίγο πάνω από το γόνατο, με κοντό μανικάκι, φαρδύ. Συνοδεύονται ιδανικά από ένα νεογέννητο στην αγκαλιά, τυλιγμένο σε λευκό σεντόνι. Είναι τα φορέματα που επέλεξε τόσο η Κέιτ Μίντλετον όσο και η Τσέλσι Κλίντον (ενάμιση χρόνο μετά...) για την έξοδό τους από το μαιευτήριο.

Η Κέιτ κρατούσε τον Τζορτζ, η Τσέλσι την Σαρλότ και όσοι στην Αμερική θεωρούν τους Κλίντον τη δική τους βασιλική οικογένεια της πολιτικής, σίγουρα θα ένιωσαν ένα μικρό ρίγος χθες. Το οποίο δεν ένιωσαν οι χρήστες των social media που ειρωνεύτηκαν μετ επιτάσεως την Τσέλσι Κλίντον.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι όλο αυτό στήθηκε έτσι ώστε να ενταχθεί στην εκστρατεία προβολής της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2016!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ