Το δώρο που έκαναν Τζορτζ Κλούνεϊ-Αμάλ Αλαμουντίν στους καλεσμένους τους -Κανείς δεν το περίμενε [εικόνα] - iefimerida.gr

Το δώρο που έκαναν Τζορτζ Κλούνεϊ-Αμάλ Αλαμουντίν στους καλεσμένους τους -Κανείς δεν το περίμενε [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνα γλυκό, ρομαντικό και αν μη τι άλλο... πρωτότυπο προσωπικό δώρο θέλησαν να κάνουν οι νεόνυμφοι Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν στους συγγενείς και τους φίλους τους που τους έκαναν την τιμή να ταξιδέψουν ως τη Βενετία για να δώσουν το παρόν στο γάμο τους.

Μια φωτογραφία τους. Γλυκιά και ανέμελη. Προφανώς, δεδομένου ότι σε όλους τους καλεσμένους απαγορεύτηκε να τραβήξουν έστω και ένα καρέ από το γάμο μιας και τα δικαιώματα έχουν πωληθεί στη Vogue, το ζευγάρι τους χάρισε μια φωτογραφία που θα μπορούσαν με άνεση να διαρρεύσουν.

Η φωτογραφία συνοδεύεται από μια επιστολή στην οποία σημειώνεται ότι οι καρδιές τους χτυπούν με κοινό ρυθμό. «Είμαστε και οι δύο τόσο ευτυχείς που είσαστε εδώ. Εχετε διανύσει πολύ δρόμο, για αυτό κι εμείς κάνουμε το ταξίδι να αξίζει», έγραφαν χαρακτηριστικά.

Βέβαια Κλούνεϊ και Αλαμουντίν περιποιήθηκαν τους καλεσμένους τους με τον καλύτερο τρόπο κατά τη διάρκεια των τετραήμερων εορτασμών του γάμου τους, διοργανώνοντας πάρτι, δείπνα και φυσικά πληρώνοντας για τη διαμονή τους στα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία της Βενετίας.

Το δώρο που έκαναν Τζορτζ Κλούνεϊ-Αμάλ Αλαμουντίν στους καλεσμένους τους -Κανείς δεν το περίμενε [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ