Ο γιος του Ρίκι Μάρτιν άρχισε τις «περίεργες» ερωτήσεις: Τι του απαντάει ο γνωστός τραγουδιστής - iefimerida.gr

Ο γιος του Ρίκι Μάρτιν άρχισε τις «περίεργες» ερωτήσεις: Τι του απαντάει ο γνωστός τραγουδιστής

Ο γιος του Ρίκι Μάρτιν άρχισε τις «περίεργες» ερωτήσεις: Τι του απαντάει ο γνωστ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρίκι Μάρτιν είναι υπερήφανος πατέρας δύο γλυκύτατων διδύμων που γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας. Ωστόσο φτάνοντας την ηλικία των 6 ετών, τα παιδιά είναι φυσικό να αναρωτιούνται πώς ήρθαν στον κόσμο, φέρνοντας τον Πουερτορικάνο σταρ σε περίεργη θέση.

Κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης με τη Λουίζα Φερνάντα στο "Enrique Santos Show" ο Μάρτιν μίλησε για το νέο του single "Adios" και ανοίχτηκε σχετικά με τις περίεργες ερωτήσεις που του κάνουν οι γιοι του.

Ο Ματέο και ο Βαλεντίνο μπήκαν στη ζωή του τραγουδιστή μέσω παρένθετης μητέρας τον Αύγουστο του 2008 και τον πρώτο χρόνο ο Μάρτιν έκανε ένα διάλειμμα από την καριέρα του για να τα μεγαλώσει.

Οταν ρωτήθηκε για το "πιο δύσκολο" ερώτημα που του έκαναν ποτέ, ο σταρ αποκάλυψε ότι ένας από τους γιους του, ρώτησε πώς ήρθε στον κόσμο.

«"Μπαμπά ήμουν στη κοιλιά σου"» ρώτησε ο Ματέο και του απάντησα "ήσουν στην καρδιά μου και πάντα θα είσαι"» παραδέχθηκε ο Μάρτιν μιλώντας στην εκπομπή.

«Μάλιστα για να μην τα μπερδέψω χειρότερα τους εξήγησα: "Υπήρχε μια γυναίκα που λατρεύω με όλη μου την καρδιά και με βοήθησε να σας φέρω στον κόσμο. Εκείνη μου έδωσε την κοιλιά, έτσι ώστε να γεννηθείτε" και εκείνος μου είπε "α οκ.." και συνέχισε να παίζει» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιος ερωτήσεις Ρίκι Μάρτιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ