«Όποιος δεν μπορεί να κυβερνήσει, ονειρεύεται συγκυβέρνηση» - iefimerida.gr

«Όποιος δεν μπορεί να κυβερνήσει, ονειρεύεται συγκυβέρνηση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το κόστος των εκλογών θα είναι μικρότερο από το κόστος που έχει η χώρα από την παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία», τόνισε o εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στο θέμα των πρόωρων εκλογών.

Μιλώντας στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικoλάου, ο κ. Μιχελάκης υποστήριξε πως όποιος δεν μπορεί να κυβερνήσει, ονειρεύεται συγκυβέρνηση και συνέχισε: «Αν νομίζουν ότι δεν μπορούν να κυβερνήσουν να βγουν και να το πουν. Όλα τα άλλα είναι επικοινωνιακά τερτίπια. Το θέμα των πρόωρων εκλογών, το έχουμε χειριστεί με τη μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Αυτή τη στιγμή, το όποιο κόστος των πρόωρων εκλογών, είναι πολύ μικρότερο από το κόστος που έχει η χώρα από την παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία. Ζητήσαμε εκλογές, από τη στιγμή που διαπιστώσαμε ότι η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να κυβερνήσει».

Σχολιάζοντας τον εκτροχιασμό του χρέους, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ τόνισε πως αυτό συμβαίνει, παρά τις πρωτόγνωρες θυσίες των πολιτών και διερωτήθηκε: «Τι πρέπει να γίνει ώστε να καταλάβουν ότι πρέπει να αλλάξει η συνταγή και να αλλάξει αμέσως;».

Όσον αφορά τις προτάσεις που είχε κάνει ο Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο 2, μεταξύ των οποίων και η μείωση των φορολογικών συντελεστών, υπενθύμισε ότι «τότε τον κατηγορούσαν πως δεν μπορεί να συμβεί, τώρα έρχονται και το κουβεντιάζουν» και επεσήμανε ότι «με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, συνεχίζεται η μείωση των εσόδων, οι φόροι τρώνε τους φόρους, η κοινωνία δεν καταναλώνει, τα μαγαζιά και οι κλείνουν, φεύγουν και πηγαίνουν σε άλλες χώρες με μικρότερους φορολογικούς συντελεστές που είναι στη γειτονιά μας».

Αναφορικά με το θέμα της συναίνεσης, ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι «όπως καταψηφίζουμε νομοσχέδια που είναι στη λάθος κατεύθυνση, ψηφίζουμε νομοσχέδια που είναι στη σωστή κατεύθυνση» και συμπλήρωσε: «Στο λάθος δεν πρόκειται να πούμε ποτέ ναι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ